Depremzedelere göz muayenesi | SARIYER BELEDİYESİ

Depremzedelere göz muayenesi

22.12.2011
Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ve Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği organizasyon ile Sarıyer Belediyesi Kilyos Sosyal Tesisleri’nde kalmakta olan Van’lı misafirlerimize göz taraması yapıldı.

Organizasyon adına konuşan Lions Sosyal Hizmetler Atanmış Yönetmenler Kurulu Üyesi Nursen Çelikel, Sarıyer Belediyesi’nin depremzedelere tesislerini açmalarını ve onlara fevkalade olanaklar sunduklarına şahit olduklarını belirterek başta Belediye Başkanı Şükrü Genç ve kendilerine her konuda destek olan Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’e minnettar olduklarını söyledi. Çelikel, depremzede çocukların eğitimlerinin aksamaması, anne,baba ve ninelerinin göçük altında kalmış olan gözlük veya göz sağlığı için gerekli materyallerin temini ve buradan ayrılacakları güne kadar oluşabilecek bütün ihtiyaçlarının tespitini yapmak için geldiklerini sözlerine ekledi. Sarıyer Belediyesi ile ilişkilerinin devam edeceğini, depremzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olduklarını belirterek, “Çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik” dedi.

Van’lı misafirlerimiz, Lions Çocuk Sağlığı Komitesi Başkanı ve çocuk doktoru Candan Özalp’ in de sağlık taraması yaptığı etkinlikten ötürü yetkililere teşekkür ettiler.