CeBIT’teyiz | SARIYER BELEDİYESİ

CeBIT’teyiz

30.11.2012
Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi, bilişim dünyasını bir araya getirdi. 3 gün sürecek organizasyona Sarıyer Belediyesi de katıldı.

Sarıyer Belediyesi’nin bilgi teknolojileri alanında attığı önemli adımların tanıtıldığı stantta, Coğrafi Bilgi Sistemi ve Belediye Otomasyon Sistemi’nin yanı sıra; Sarıyer Belediyesi’nin çalışmalarının anlatıldığı tanıtım filmleri ve bilişim alanındaki belediye faaliyetlerinin yer aldığı föyler ziyaretçilere sunuldu.

Fuara ilk gün sabah saatlerinde gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi standının ardından fuarı gezerek diğer stantları inceledi. Öncelikle Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’la bir süre sohbet eden ve Silivri Belediyesi standını ziyaret eden Genç, fuarın ilerleyen saatlerinde Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’la bir araya geldi ve bilgi alışverişinde bulundu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katıldığı açılış konuşmalarını izleyen Genç, öğleden sonra çeşitli salonlarda bulunan bilişim firmalarını gezerek incelemelerini sürdürdü. Fuara Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Sevgi Atalay, Seçkin Özdemir ve Mehmet Metilli; Sarıyer Belediye Meclisi Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar ve Sarıyer Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Sezgin Başalan da katıldı.