Büyükdere- Kazımkarabekir- Kocataş Mahalleleri ENGEL tanımıyor! | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Büyükdere- Kazımkarabekir- Kocataş Mahalleleri ENGEL tanımıyor!

16.02.2012
Sarıyerli kadınlardan engelli vatandaşlarımız için panel

Sarıyer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Sarıyer Kent Konseyi ortaklığı ile, Nisan 2011’de İsveç Başkonsolosluğu’na başvurduğu, “Sarıyer İlçesi Kadın Meclisi- Kadınların Karar Mekanizmalarında Etkin Rol Alması” Projesi kapsamında oluşturduğu Mahalle temsilcileri, kendi Mahallelerinin ihtiyaçlarına göre faaliyetlerini devam ettiriyorlar.

Büyükdere Mahallesi lideri Eray Özgüner bölgesinde, engelliler konusunda farkındalık yaratma girişimleri neticesinde Kocataş ve Kazımkarabekir Mahalle temsilcileri ile ortak bir etkinlik hazırlığına başladı.

Çalışma kapsamında 16 Şubat 2012 saat:14:30’da Büyükdere Köşem Restaurant’ta, engelli vatandaşlarımızın toplum içinde yaşadığı zorlukları ve sosyal hakları gibi konulara yer verilen bir panel organize ettiler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü, İZEV, Yağmur Çocuklar, Sarıyer Ortopedik Engelliler ve Dayanışma Derneği, Sarıyer Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi yetkililerinden oluşacak panelistler, bilgi ve tecrübeleri ile vatandaşlarımızı bilgilendirecekler.