BU YOLUN SONU; BAŞARI! | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

BU YOLUN SONU; BAŞARI!

14.09.2014

Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, büyük bir destan yazarak üst üste aldığı şampiyonluklarla çıktığı ve son iki sezondur rakipleriyle kora kor mücadele ettiği 1. Lig’de 2014 – 2015 sezonuna görkemli bir törenle merhaba dedi.


Sarıyer’in gururu ve Sarıyer halkının bir parçası olan kadın voleybol takımımız, Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Atatürk Anıtı önünde kurulan podyuma kadar halkın yoğun sevgi gösterileri altında yürüdü. Bando eşliğinde yürüyen korteje, destansı takımın mimarı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de eşlik etti. 

Başkan Genç: Bizim hedefimiz; her alanda örnek bir Sarıyer!

Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, antrenörler ve teknik personelin podyuma çağırılarak halkımızla tanıştırılmasının ardından bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı ve Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Şükrü Genç, yerel yönetimlerden sadece asfalt dökmek, çöp toplamak gibi sıradan işler beklemenin çok eskilerde kaldığını belirtti. Asıl kazanımların o bölgenin halkının daha iyi koşullarda yaşaması, daha rahat bir ortamda barınması ve daha mutlu ve sağlıklı bir çevrede ikamet etmesi olduğunu ve bunun için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Spora, sporcuya, Sarıyer’in çocuklarına ve gençliğine güzel bir gelecek kurmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirten Genç ayrıca; Sarıyer için, Sarıyer halkı için hemen hemen her konuda emeği geçmiş insanların unutulmaması gerektiğini söylediği konuşmasında, Kadın Voleybol Takımı’nın kuruluşundan itibaren emeği geçen herkesi kürsüye davet ederek teşekkür etti.

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, çok sevilen sanatçı Hakan Bilgin’in esprili sunumuyla gerçekleşen sezon açılış töreni alana gerilen file eşliğinde oynanan ilginç bir voleybol maçıyla son buldu. Sarıyerli vatandaşlar, Boğazın Sultanları ve eski voleybolculardan Deniz Pulaş, Eylem Şenkal ve Ceylan Saner gibi ünlü simalardan oluşan iki karma takımın mücadelesi, alanı dolduran yüzlerce Sarıyerli tarafından ilgiyle seyredildi.