Bu gençler bir harika... | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Bu gençler bir harika...

24.06.2013
Sarıyer Belediyesi Kilyos Sosyal Tesisleri’ndeki 1 haftalık yaz kampında keyifli bir tatil geçiren 200 başarılı erkek öğrenci, yaz neşesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’le paylaştı. Tesisleri ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Genç, ayrıca başarılı genç futbol, voleybol, masa tenisi branşlarında ve düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Kilyos Sosyal Tesisleri’ne uğurladığımız erkek öğrencilerimizin mutluluğu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katıldığı yaz akşamı eğlencesiyle doruğa çıktı. Günbatımının ardından Kilyos’a gelen Başkan Genç, öğrencilerin coşkulu alkışları ve “Şükrü Baba” tezahüratları arasında tesise geldi.

Öncelikle Yaz Kampı Erkek Futbol Takımı öğrencilerine madalyalarını takdim eden Genç, ardından öğrencilerle anı fotoğrafları çektirdi. Dereceye giren diğer öğrencilere kupalarını Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Mehmet Metilli, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Akgündoğdu ve Kenan Keskin, Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Recep Turan, Kilyos Sosyal Tesis sorumlusu Fatih Karadereli, Kamp Sorumlusu Selçuk Yücel ve Kilyos Sosyal Tesisler Yemek konusunda hizmet veren Seyitoğlu Catering firma sahibi Hüseyin Akbulut verdi. Kamptaki yarışmalarda moral kaynağı olan kampın maskotu Duru Aykoçlara ve Alpaslan İlkokul öğrencisi Ramazan AÇIKBAŞ sergilediği Şovu ile beğeni toplayan AÇIKBAŞ’da madalya alanlar arasındaydı.

Seremoniden sonra sırayı müzik aldı. Popüler şarkıların eşliğinde dans eden öğrenciler, eğlencenin tadını doyasıya çıkardı. Özellikle yüksek tempolu şarkılarda büyük coşku yaşayan gençlere Başkan GENÇ, “Bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı ve mutlu günler dilerken, eğitim yıllarının çok başarılı geçmesini diliyorum” dedi.  Eğlence, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.