Boğazın Sultanları’ndan “Işık”lı galibiyet | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

Boğazın Sultanları’ndan “Işık”lı galibiyet

17.12.2011
Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz Cumartesi günü Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda FMV Işık Spor’u ağırladı. İlk seti rakibine vermesine rağmen sonraki setlerde üstün bir oyun ortaya koyan Boğazın Sultanları maçı 3-1 kazanarak ligdeki 8. galibiyetini elde etti.

Maça iyi başlayan taraf konuk ekip Işık Spor’du. Genel olarak başa baş geçen setin sonunu iyi oynayan Işık Spor, 21-25’le 1-0 öne geçti. İkinci sette oyuna ağırlığını koyan Sarıyer Belediyesi, bu seti 25-18 kazanarak durumu eşitledi. 3. set ise tamamen Sarıyer Belediyesi’nin üstünlüğüyle geçti. Rahat bir oyunla seti 25-11 gibi farklı bir skorla alan Boğazın Sultanları, setlerde durumu 2-1’e getirdi.

Son set ise oldukça çekişmeli geçti. Setin uzun bir bölümünü önde götüren Işık Spor, ikinci teknik molada 16-11’lik skoru yakaladı. Bu andan itibaren toparlanan Sarıyer Belediyesi’nin başarılı voleybolcuları, rakibini 19. sayıda yakaladı ve öne geçerek seti 25-21, maçı da 3-1 kazandı.

Rahat geçmesi beklenen maçta zaman zaman zor anlar yaşasa da, şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakan Bayan Voleybol Takımımız, ligin ilk yarısının son maçında gelecek hafta İzmir deplasmanına giderek Arkas Spor’la karşılaşacak.