Bir Sarıyer masalı | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Bir Sarıyer masalı

03.09.2012

Senaryosu, diyalogları ve birbirinden ilginç karakterleriyle Türk televizyonculuğunun en özgün yapımlarından biri olan Leyla ile Mecnun, izleyicileriyle çekimlerin yapıldığı Sarıyer’de buluştu. Sarıyer Belediyesi’nin teknik ve lojistik katkılarıyla gerçekleştirilen etkinliğin son bölümlerinde topluluğa Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de katıldı. Dizinin çekildiği semt olan Kireçburnu’nda 1000’i aşkın kişinin katıldığı gösterimde, izleyicilerin arasında dizinin yönetmeni Onur Ünlü ve ana karakterlerden Mecnun (Ali Atay), Erdal Bakkal (Cengiz Bozkurt) ve İsmail (Serkan Keskin) de vardı.

Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda düzenlenen gösterimi izleyen 1000’i aşkın yurttaşa, son bölümlerde Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Başkan Yardımcısı Adnan Ayber de eşlik etti. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Başkan Genç, “Sarıyer’e hoş geldiniz. Burada, sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bundan sonra ben de bir Leyla ile Mecnun izleyicisi olacağım” dedi. Dizinin bitiminin ardından oyuncular hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşırken, kalabalık nedeniyle Haydar Aliyev Caddesi’nde trafik kısa bir süre aksadı.

Çağdaş bir kent masalı yaratarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Leyla ile Mecnun’un geçtiğimiz sezon finali gösterimi de aynı alanda yapılmış ve yine yoğun bir katılımla izlenmişti.