BERKAY İSTİNYE'Yİ SALLADI | SARIYER BELEDİYESİ

BERKAY İSTİNYE'Yİ SALLADI

27.07.2014

Sarıyer Belediyesi tarafından İstinye eski tersane alanında düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Berkay, alanı dolduran her yaştan Sarıyerliyi coşturdu.

Ramazan etkinliklerinin son konserinde bir araya gelen Sarıyerliler, bayrama 2 gün kala bayram coşkusunu şimdiden yaşamaya başladı. Sevilen şarkılarını ardı ardına seslendiren Berkay yaptığı kısa konuşmada, kendisini sevenleriyle buluşturan başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkan Genç; “Ramazan Ayı’nda sizlere güzellikler yaşatmak için çalıştık”

Ramazan Ayı etkinliklerinin son konseri olması nedeniyle, bir sonraki Ramazan Ayı’nda tekrar sağlık ve mutlulukla bir araya gelmeyi dileyen Başkan Genç, her zaman olduğu gibi Sarıyerlilere güzellikler yaşatmak istediklerini söyledi. Genç, alanı dolduran gençlere hayata bağlanmaları, hayatı sevmeleri, barışın ve dostluğun tadına varmalarını ve kesinlikle uyuşturucudan uzak durmalarını tavsiye etti.