Belediyeden kursiyerlere hediye olta | SARIYER BELEDİYESİ

Belediyeden kursiyerlere hediye olta

23.11.2012
2012 Balıkçılık ve Su Ürünleri Eğitim Programı – 3. Eğitimi 23 Kasım 2012 Cuma günü “Olta Balıkçılığı ve Uygulamalı Olta Yapımı” konulu eğitimle devam etti.

Uzman Mustafa Kılınç tarafından olta balıkçılığındaki tüm uygulamalar anlatılarak, hangi yemlerle hangi oltalarda daha verimli balık tutulabileceği katılımcılara anlatıldı.

Olta ile balık tutmada Beden, Köstek ve İğne uçlarının nasıl bağlanacağı, İğneye tüylerin nasıl bağlanması gerektiği, hangi tüylerin balık tutmada daha verimli olduğu, düğüm atma şekilleri paylaşıldı. Katılımcılar misinaya kendi düğümlerini kendileri atarak iğneyi kösteklere bağladılar.
Ders sonunda ise; katılımcılara Sarıyer Belediyesi tarafından kendi oltalarını yapma imkanı tanındı ve yapılan bu oltalar katılımcılara ders sonunda hediye edildi.