Başkandan Sağlık İşlerine ziyaret | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

Başkandan Sağlık İşlerine ziyaret

15.03.2012
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Sağlık İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sağlık çalışanlarının önemli bir günü olan 14 Mart Tıp Bayramı'nda  Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden Şükrü Genç;
Hızlı ve yorucu bir tempo içinde çalışan Sağlık İşleri Müdürlüğüne özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Tüm sağlık personeliyle ayrı ayrı ilgilenen ve sohbet eden Genç, bu özel gün vesilesiyle sağlık ve sağlık hizmetlerinin önemini bir kez daha vurguladı.
Her zamanki gibi güleryüzlü tavrı ile sıcak bir ortam yaratan Sarıyer Belediye Başkanı, tüm sağlık personeliyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Ardından ilçemizdeki diğer sağlık kuruluşlarını ziyaret etmek üzere kurumdan ayrıldı.