BAŞKAN ŞÜKRÜ GENÇ'TEN SARIYERLİLERE TEŞEKKÜR | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

BAŞKAN ŞÜKRÜ GENÇ'TEN SARIYERLİLERE TEŞEKKÜR

30.10.2018
Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün deyişiyle, bu “En Mutlu Bayramımızı” kutlamak üzere dün Cumhuriyet'in çocukları, gençleri, kadınları, delikanlıları, yaşlıları ile hep birlikte Kefeliköy’den başlayarak, Sarıyer Meydanı’nda sona eren fener alayı ve hemen ardından düzenlenen Onur Akın konserinde buluştuk.

Tam 95 sene önce, alkışlar arasında Cumhuriyet'i kabul edenler gibi, coşkulu ve gururlu gerçekleşen kutlama programı, Sarıyer’in sahip olduğu birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha yansıttı.

Çünkü Cumhuriyet Sarıyer’e çok yakışıyor.

Kurtuluş destanı tüm ezilen halklara umut, Cumhuriyet ise esaret altında ortadan kaldırılması beklenilen bir milletin egemenliğini kayıtsız şartsız sahiplenmesinin güvencesi oldu.

Sarıyerli on binlerce vatandaşımız kazanım süreciyle bir eşi daha olmayan Cumhuriyetimize sahip çıktığını ve daima sahip çıkacağını bir kez daha gösterdi.

Kefeliköy’den Sarıyer Meydanı’na kadar, 95 yıl öncesinin heyecanı ve coşkusuyla bizlerle birlikte olan tüm Sarıyerlilere bir kez daha teşekkür ediyor, ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyet'i kuran herkesi saygıyla, sevgiyle ve minnetle anıyorum.

 

YAŞASIN CUMHURİYET!

İnş.Müh.Şükrü Genç

Sarıyer Belediye Başkanı