Başkan Şükrü Genç Kastamonulular'la | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Başkan Şükrü Genç Kastamonulular'la

05.02.2012

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan Kastamonu Doğanyurtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kahvaltısına katıldı.

Bir olduk, iri olduk, diri olduk sloganından yola çıkarak Sarıyer’deki Kastamonulular'ın birlik ve dayanışmasının bir göstergesi olarak bu kahvaltı etkinliğini düzenlediklerini söyleyen dernek yöneticileri, aynı zamanda Başkan Şükrü Genç’e, mahallelerine yapmış olduğu hizmetlerden ötürü bir teşekkür fırsatı buldukları için mutlu olduklarını belirttiler.

Doğanyurtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kahvaltı toplantısına, Dernek üyeleri ve mahalle sakinlerinin yanı sıra Doğanyurt Dernekler Federasyonu Başkanı Hamza Baş ve Kastamonu sivil toplum kuruluşlarının en üst kurumu olan Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon) Başkanı Selami Çelebioğlu katıldılar.

Dernekler çatısı altında olmanın önemini vurgulayan konuşmaların yapıldığı kahvaltıda Başkan Genç; bu tür derneklerin toplumun sesi, eli ve kulağı olduğunu söyledi. Dernek başkanlarının hiçbir bedel almadan büyük bir özveriyle bu sorumluluğu üstlendiklerini belirten Genç, sivil toplum kuruluşlarının halkımızın sıkıntı ve isteklerinin yöneticilere aktarılması konusunda çok önemli enstürmanlar olduğunu, yerel yönetimler olarak bunun bilinciyle hareket ettiklerini dile getirdi. Başkan Genç konuşmasını, “Burada olmaktan dolayı çok mutlu oldum, gurur duydum. Hep sevgi içinde olun, hep sevgiyle kalın”  sözleriyle bitirdi.

Kahvaltı sonunda bazı vatandaşlar Başkan Şükrü Genç’e geçtiğimiz hafta yaşanan yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle oluşabilecek olumsuzlukların, Sarıyer Belediyesi’nin gösterdiği üstün gayretler sayesinde bertaraf edildiğini söyleyerek özel teşekkürlerini sundular.