Başkan Genç’e eğitim teşekkürü | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Başkan Genç’e eğitim teşekkürü

10.01.2013

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kastamonu Bozkurtlular Dayanışma Derneği ve Zekeriyaköy İlköğretim Okulu Aile Birliği yönetim kurulu üyelerini Başkanlık Ofisi’nde ağırladı. İki grubun ortak noktası, Başkan Genç’in eğitim alanında verdiği desteklere karşılık olarak teşekkürlerini bildirmesiydi.

Sabah saatlerinde Kastamonu Bozkurtlular Dayanışma Derneği Başkanı Bozkurt Ekes ve yönetim kurulu üyeleriyle bir görüşme yapan Başkan Genç, her zaman olduğu gibi, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal yaşamın içindeki önemini bir kez daha yineledi. Yurttaş dayanışmasının değerine dikkat çeken Genç, derneğin eğitim alanında yaptığı çalışmalara da her zaman için destek sözü verdi.

Daha önce eğitim burslarıyla ilgili olarak düzenlenen kahvaltıda bulunan Başkan Genç’e iade-i ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Dernek Başkanı Bozkurt Ekes ise, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in her zaman yanlarında olduğunu, bu nedenden ötürü kendisine teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Başkan Genç, Ekes ve beraberindeki heyetin ardından Zekeriyaköy İlköğretim Okulu Aile Birliği üyelerini kabul etti. Genç, Okul Aile Birliği Başkanı Nur Altunköse, üyeler Gülser Asfuroğlu ve Basri Tokgöz’le yaklaşık yarım saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Sarıyer Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun’un da yer aldığı görüşmede, birlik başkanı Nur Altunköse; okul girişi asfaltlama, güvenlik kabini tedariki; voleybol, basketbol ve mini futbol sahasından oluşan spor alanının yapımı, konferans salonu mobilya gereksinimlerinin karşılanması gibi desteklerinden ötürü Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkürlerini sundu.