Başkan Genç'e İTÜ’lü öğrencilerden teşekkür plaketi | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Başkan Genç'e İTÜ’lü öğrencilerden teşekkür plaketi

09.12.2013

İTÜ Yatırım Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilen ve 3 gün süreyle, Pazarlama ve Finans alanlarında başarılı yöneticileri ve üniversite öğrencilerini bir araya getirerek ufuklarını genişletmeyi amaçlayan Pazarlama ve Finans Zirvesi’nin açılışı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in katılımıyla İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapıldı.

 
Açılış konuşmalarının ardından kürsüye davet edilen Başkan Genç, kendisinin de bir İTÜ mezunu olduğunu hatırlattığı konuşmasında; “Ülkemizin imarına, modernizasyonuna ve yönetimine damgasını vuran, Türkiye’nin teknolojik ve bilimsel gelişmesinde nitelikli çalışmalarla katkıda bulunan geniş mezun ailesinin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Bir İTÜ’lü olarak 11 yıldır faaliyet gösteren Yatırım Kulübü’nün bugün burada 3. sünü düzenlediği ‘Pazarlama ve Finans Zirvesi’ ne ev sahipliği yapmasını da önemsediğimi ifade etmeliyim. Şimdiden emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutlarım” dedi.
 
Başkan Genç: Yaşadığımız kentin yarınlarını planladık.
 
Göreve geldiği günden itibaren Sarıyer’in bugününü ve yarınlarını planladıklarını söyleyen Başkan Genç; “Yaşamın her alanına dokunurken çocuklarımızı, öğrencilerimizi ve gençlerimizi unutmadık. Onları, düzenlediğimiz etkinlik, seminer, öykü yarışması, spor ve mesleki beceri kazandırma kurslarıyla hayata hazırlıyoruz. Belediye bünyesinde kurduğumuz Avrupa Birliği Birimi’nin çalışmaları sonucunda öğrenci değişim programlarıyla öğrencilerimizi yurt dışına gönderiyor, eğitim almalarını sağlıyoruz. Açılan Kız Konuk Evi ve yakında açmayı planladığımız Erkek Konuk Evleriyle öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını gideriyoruz. Çünkü biz yerel yöneticilerin olduğu gibi toplumun her kesiminin üniversite gençliğine sahip çıkması, istihdam olanaklarının geliştirilmesi, genç arkadaşlarımızın mezun olduktan sonra çaresizliğe düşmemesi açısından önemlidir” diye konuştu.
 
Başkan Genç’e teşekkür plaketi takdim edildi
 
Başkan Şükrü Genç, İTÜ Yatırım Kulübü’nün elde ettiği 22 Kasım Kültür ve Sanat Birliği Kuruluş Özel Ödülü’nü kulüp üyelerine takdim etmesi için bir kez daha sahneye davet edilirken kendisine de bir adet teşekkür plaketi sunuldu. Ayrıca Başkan Genç ve Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’e öğrenciler tarafından birer organizasyon rozeti takıldı.
 
Finali Boğaziçi Caz Korosu yaptı
 
Gecenin sonunda sahne alan Boğaziçi Caz Korosu, seslendirdikleri eşsiz parçalarla salonu tıklım tıklım dolduran İTÜ’lülere muazzam bir konser verdi.