Başkan Genç'e bir ödül de TÜDAV'dan... | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Başkan Genç'e bir ödül de TÜDAV'dan...

19.11.2012

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e, balıkçılığın gelişmesi ve balıkçılık eğitimine sunduğu katkılardan ötürü Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) tarafından "15. Yıl TÜDAV Hizmet ve Barış Ödülü" verildi.

Türkiye'nin denizlerinde ve tatlı sularında bilimsel araştırmalar yapmak, yapılmasını teşvik etmek ve sonuçlarını kamuoyunun bilgi ve kullanımına sunmak, deniz yaşamını korumak, deniz kültürünü ve sevgisini insanlarımıza ve gelecek nesillere taşımak amacıyla 1997 yılında kurulan TÜDAV, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda verdiği bir balo ile 15. yılını kutladı. Dünyanın önde gelen deniz araştırmaları uzmanları, denizcilik sektörü temsilcileri, akademisyenler ve yabancı misyon şeflerinin katıldığı baloda ayrıca Mümtaz Soysal, Kürşat Tüzmen gibi tanınmış isimler de yer aldı.

Balıkçılığın gelişmesi ve Sarıyer balıkçılığının hakettiği standartlara gelmesi için uluslararası projelere imza atan Sarıyer Belediyesi'ni, Başkan Yardımcıları Mustafa Tok, Seçkin Özdemir ve Su Ürünleri Mühendisi Mustafa Yılmaz temsil ederken Mustafa Tok, Başkan Genç'in ödülünü, Mümtaz Soysal'ın elinden aldı.   

Hizmet ve Başarı Ödülü alan diğer katılımcılar:

Eski Devlet Bakanı Kürşat TÜZMEN
Prof. Dr. Kasım Cemal GÜVEN
2002 yılında kaybettiğimiz değerli Hukuk adamı ve Kaptan Gündüz AYBAY adına eşi Meral AYBAY
SİLKAR Yönetim Kurulu Başkanı Atilla SİLAHTAROĞLU
Yazar Oktay SÖNMEZ
Yazar Asaf ERTAN
Orhan BAŞAR
Mehmet KEMERLİ