Başkan Genç “Bu mutluluk hepimizin” | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Başkan Genç “Bu mutluluk hepimizin”

18.11.2013

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Eski Bakan Onur Kumbaracıbaşı ve Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ile birlikte Cem Vakfı Sarıyer Şubesi tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Cem Vakfı Sarıyer Şube Başkanı Sait Kral’ın ev sahipliğini yaptığı,Cumhuriyet Mahallesi’nde inşaatı devam eden Cemevi’nde düzenlenen lokma ve aşure etkinliğine yaklaşık 2 bin kişi katıldı.Etkinlikte konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, vatandaşlarla birlikte emek harcayarak, mücadele ederek bürokrasiyi aştıklarını ve bugün Sarıyer’e Cemevi kazandırıyor olmanın mutluluğunu, onurunu hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Dostluğun ve muhabbetin en güzeli burada yaşanmaya devam edecek. Her zaman söylediğimiz gibi Sarıyer barışın ve huzurun merkezidir. Toplumun farklı kültürlerinin bir arada yaşadığı, farklılıkların zenginlik olduğunun bilincinde İstanbul’un en güzel ilçesidir. Bu bütünlüğümüz daim olsun” dedi. 
 
Başkan Genç, Mustafa Sarıgül ile inşaatı inceledi
 
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü karşılayan Belediye Başkanı Şükrü Genç etkinlik öncesi inşaat hakkında bilgi verdi. Bir süre inşaat içerisinde sohbet eden ikili, etkinliğin başlamasıyla kendilerine ayrılan masaya geçtiler.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Cem Vakfı Sarıyer Şube Başkanı Sait Kral, edilen duaların ardından kazanlarla yapılan yemeklerden vatandaşlara ikram ettiler.