Başkan Genç memleketinde coşkuyla karşılandı | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Başkan Genç memleketinde coşkuyla karşılandı

12.08.2013

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yoğun geçen Ramazan ayının ardından Şebinkarahisar ve Kelkit Vadisi’ni ziyaret etti. Büyük coşkuyla karşılanan Başkan Genç, Şebinkarahisarlı ve Kelkit Vadili vatandaşların davetlerine katılarak, bayramlaştı. 


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’de Ramazan ayı boyunca düzenlenen etkinliklerin ardından Ramazan Bayramı’nı Şebinkarihisar ve Kelkit Vadisi’nde yaşayan vatandaşlarla geçirdi. Sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği şenliklere ve açılışlara katılan Başkan Genç, hemşerileri ile buluşmanın mutluluğunu yaşarken, karşılaştığı yoğun ilgiden oldukça memnun kaldı. “Sarıyer’in gururu Şükrü Başkan köyümüze hoş geldiniz” afişleri ile karşılanan Başkan Genç, davul zurna ile Şebinkarahisar Sipahi Köyü’ne giriş yaparken, yeni yapılan köy konağının açılışını gerçekleştirdi. Başkan Genç, “Hep beraber burada çok önemli birlikteliğe tanıklık ediyoruz. Bu karşılama ve buluşma yerel yöneticiler ile halkın kucaklaşmasıdır. İstanbul'da yapılan buluşmada da beni onurlandırdınız, burada bulunmaktan onur ve mutluluk duydum” dedi. 

Başkan Genç, yoğun geçen bayram ziyaretlerini sürdürürken, yakın zamanda oğlunu kaybeden sanatçı Onur Bozatlı’ya taziyede bulundu.