BAŞKAN GENÇ, YOĞUN TEMPOSUNA 3 ANLAMLI ZİYARETLE DEVAM ETTİ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

BAŞKAN GENÇ, YOĞUN TEMPOSUNA 3 ANLAMLI ZİYARETLE DEVAM ETTİ

04.03.2014
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ara vermeden sürdürdüğü yoğun mesaisine Derbent ve Maden mahalleleriyle devam etti. Genç, ayrıca Sarıyer Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübünü’de ziyaret etti.

Derbent’te Başkan Genç’e yoğun ilgi 

Sivas Suşehri Akçaağıl Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine eşi Dürdane Genç’le birlikte Derbent’e giden Başkan Genç, halkın yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Kentsel Dönüşüm ve İmar Yasası konusunda kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Genç’e teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri, birlik beraberlik içinde sonuna kadar mücadele edeceklerinin altını çizdi.

“27 yıldır yapılmayanı yaptınız”

Derbent’ten sonra Sarıyer Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü’nü ziyaret eden Başkan Genç, kulüp yöneticileri ve sporcularla sohbet etti. Kulüpleri için 27 yıldır bir çivi bile çakılmazken Başkan Genç sayesinde hak ettikleri değer ve hizmete kavuştuklarını belirten kulüp yöneticileri Genç’e teşekkür etti. 

Yeni Uyum Sitesi’nde endişeler yerini umuda bıraktı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, son olarak Maden Mahallesi’nde bulunan Yeni Uyum Sitesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kentsel Dönüşüm ve yeni imar yasası hakkında Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay’la bir sunum gerçekleştiren Genç, daha sonra sözü site sakinlerine bıraktı. Yapılan teknik analizin ardından korku ve endişelerinin yerini umuda bıraktığını söyleyen site sakinleri, bir arada mücadele etmek ve haklarını sonuna kadar savunmak konusunda Başkan Genç’le hemfikir olduklarını ifade ettiler. Vatandaşların isteklerini de tek tek ajandasına kaydeden Başkan Genç, çocuklardan gelen spor alanı ve basket sahası talebini de ilk sıraya koydu.