BAŞKAN GENÇ, RESİM SERGİSİ KURDELESİNİ KESTİ | SARIYER BELEDİYESİ

BAŞKAN GENÇ, RESİM SERGİSİ KURDELESİNİ KESTİ

09.06.2014

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ‘İstanbul Sapphire’ binasında yer alan “Yaşam Boyu Öğrenme” resim sergisinin açılış kurdelesini kesti.

Sarıyer Halk Eğitim Merkezi bünyesinde oluşturulan, Sarıyer Hatemoğlu Ortaokulu Güzel Sanatlar Öğretmeni Özlem Kıran yönetmenliğinde sürdürülen eğitim kapsamında, Hatemoğlu Ortaokulu öğretmen ve velileri tarafından resmedilen birbirinden güzel eser sergiye çıktı.

Okul Müdürü Fahrettin Uyanık ve Derbent Mahalle Muhtarı Aydemir Görmez’in de katıldığı sergi açılışının ardından Başkan Genç, eser sahiplerinden resimleri hakkında bilgi aldı. Kendilerini başarılı çalışmalarından ötürü kutlayan Genç, sergi hatıra defterine duygularını şöyle aktardı; “İnsanın gönlünden geçenleri, fırça ve farklı tekniklerle önümüze sunu olarak koyan öğretmen, veli ve öğrencileri emeklerinden dolayı kutluyorum. Bir sonraki sergide yer alacak eserlerin ustalığını şimdiden görmenin heyecanını yaşıyorum”

Kurdele töreninin ardından öğretmen ve veliler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.