BAŞKAN GENÇ, KADINLARI MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

BAŞKAN GENÇ, KADINLARI MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI

08.03.2014
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde İstinye Pazarı’nda Sarıyerli kadınlara karanfil dağıttı. Alışveriş yapan kadınlara çiçek veren Başkan Genç, pazarcı esnafıyla da sohbet etti.
 
Pazar yerinde yoğun ilgi gören Genç, daha sonra Büyükdere’de bulunan Riva Restorant’ta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamasına katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve dünyaca tanınan halk müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz’ın da katıldığı şölende büyük tezahürat ve alkışlarla karşılanan Genç, duygusal bir konuşma yaptı.
 
Kutlamada duygulu anlar…
 
Konuşmasında özellikle cefakar annelere vurgu yapan Başkan Genç; “Huzurlarınızda beni dünyaya getiren canım anamın da kadınlar gününü kutluyorum” dedi. Oğlu hapishanede olan bir kadın Başkan Genç’e sarılarak; “Oğlum içerdeyken bana evlat yokluğu yaşatmadın, inşallah oğlum özgürlüğüne kavuşunca iki oğluma da sarılacağım” diye konuştu. 
 
Soğuk ve yağışlı havaya rağmen mahşeri bir halk topluluğu tarafından tıklım tıklım dolan salon, yerini CHP Milletvekili Akkiraz’ın duygulu türkülerine bırakırken Başkan Genç, Sarıyerli kadınlara birer gül verdi. Başkan Genç’e ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz de eşlik etti.