BAŞKAN GENÇ, CHP İLÇE ÖRGÜTÜNÜN İFTARINA KATILDI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

BAŞKAN GENÇ, CHP İLÇE ÖRGÜTÜNÜN İFTARINA KATILDI

26.07.2014

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Örgütü tarafından Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda verilen iftar yemeğine katıldı.


Sahil boyunca kurulan sofralara halkın ilgisi büyük oldu. Başkan Genç ve CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, masaları tek tek dolaşarak vatandaşlara hoş geldiniz dedi. 

Okunan duanın ardından mikrofona gelen CHP Sarıyer İlçe Başkanı Deniz, Filistin’de yaşanan insanlık dışı savaşın, zulmün ve tek taraflı vahşetin sona ermesini diledi. Yemeğe katılan yurttaşlara teşekkür eden İlçe Başkanı Mehmet Deniz, herkesin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, savaş çığırtkanlarının seslerinin kesilmesi ve savaştan beslenenlerin köklerinin kazılmasının gerektiğini çünkü ancak bu şekilde dünyaya huzur ve barışın hakim olabileceğini belirttiği konuşmasında, son günlerde bonzai konusunda yaptıkları mücadeleye de değindi. Bataklıkların kurutulması gerektiğini söyleyen Genç, bu mücadele için vatandaşlardan destek ve söz aldı. Başkan Genç konuşmasının ardından tüm yurttaşlara iyi bayramlar diledi.