BAŞKAN GENÇ, AYAZTEPELİ GENÇLERLE BULUŞTU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

BAŞKAN GENÇ, AYAZTEPELİ GENÇLERLE BULUŞTU

20.02.2014

Sarıyer’e katılımı sağlanan Ayazağa Mahallesi’ni sık sık ziyaret eden ve her platformda Ayazağa halkıyla bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ayazağa Yeşiltepe Ayaztepeliler Gençlik Derneği’nin düzenlediği toplantıya katıldı.

 
Dernek binası önünde kemençe ezgileri eşliğinde büyük coşku ve tezahüratlarla karşılanan Genç daha sonra dernek çatısı altında birleşen Ayaztepelilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi. Gençlerin çoğunlukta olduğu ve ev sahipliğini Ayaztepeli gençlerin yaptığı buluşma yoğun ilgi görürken, salonu tıklım tıklım dolduran yurttaşlar, Başkan Genç’le sohbet ettiler.
 
Başkan Genç: Biz Ayazağa’nın Sarıyer’e bağlanmasına değil, Ayazağalıların fikrinin sorulmamasına sitem ettik.
 
Ayazağa’nın Sarıyer sınırlarına dahil edilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Genç, Sarıyer’de hayata geçirdikleri her projeyi yurttaşa danışarak gerçekleştirmekle kalmayıp, ismini bile hak oylamasıyla belirlediklerini söylediği konuşmasında, bir mahallenin başka bir ilçeye dahil edilmesi gibi önemli bir olayın en azından halka sorulması, görüşlerinin alınması yada en azından bilgilendirilmeleri gerektiğine inandıklarını söyledi.
 
“Sarıyer’in sorunlarını günü birlik uğraşlarla çözmedik, Ayazağa için de aynı özeni göstereceğiz”  
 
Çocukluğunu ve ailece çektikleri sıkıntıları esprili bir üslupla dile getiren Başkan Genç, aynı sıkıntıların başkaları tarafından çekilmemesi için göreve geldiğini, çocukların ve gençlerin hak ettiği yaşam standartlarına kavuşması için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. “Küçükken benim için ne yapılmasını istediysem, bugün Sarıyerli çocuklar için onları yapmaya çalışıyorum” diyen Genç, “Ben de bir babayım ama sadece kendi çocuklarım için değil tüm anne babaların çocukları için çalışmak zorundayım çünkü sağlıksız bir toplumda zaten benim çocuklarımda mutlu olamaz. Bir arada olmak, birlikte yaşamak zorundayız. Sorunlarımızı paylaşarak, birbirimize güvenerek yol almalıyız” diye konuştu.
 
Eğlenceli bir sohbet havasında geçen Ayaztepe buluşmasına, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Recep Yel ve toplantıda Ayazağa’nın imar durumuyla ilgili yurttaşlara bilgi aktaran İBB ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Gökan Zeybek de katıldı.