Balıkçılar toplanıyor | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Balıkçılar toplanıyor

20.02.2012
Sarıyer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "AB Pazarlama Standartlarının Uygulanması Yönünde Yerel Adımlar" adlı balıkçılık projesi kapsamında balıkçılar toplanıyor.

Sarıyer Belediyesi tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “AB Pazarlama Standartlarının Uygulanması Yönünde Yerel Adımlar” adlı balıkçılık projesi kapsamında 23-24 Şubat 2012 tarihinde Baltalimanı Portaxe Restaurant'ta Avrupa’daki en iyi uygulamalar üzerine balıkçılık çalıştayı düzenleniyor. Çalıştay açılışına başta Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Prof. Hasan Nuri Yaşar ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç olmak üzere birçok davetli katılacak.

Çalıştayda Avrupa’nın dört farklı ülkesinden balıkçıların ve yerel yönetimlerden temsilcileri kendi ülkelerindeki avcılık uygulamaları, su ürünleri kooperatifleri ve derneklerinin kurumsal kapasiteleri ve işlevleri üzerine bilgi paylaşımında bulunacak. Ayrıca sektör sorunları ve çözüm yolları masaya yatırılarak AB standartlarında bir balıkçılık politikası geliştirmek için atılması gereken adımlar ortaya konulacak.

Çalıştayla ilgili geniş bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.