AYAZAĞA'DA BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

AYAZAĞA'DA BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI

05.07.2014

Yeşiltepe Cami bahçesinde kurduğumuz iftar soframıza akın eden Ayazağalılar, geçen sene olduğu gibi bu Ramazan’da da birlik ve beraberlik içinde oruçlarını açtı.

Cami bahçesiyle yetinilmeyip cami dışındaki sokaklara da kurulan masalarda yan yana oruçlarını açma mutluluğunu yaşayan Ayazağalılar, kendilerine eşlik eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti. Tek tek masaları dolaşarak yurttaşlara “Allah kabul etsin” diyen Başkan Genç, her zaman olduğu gibi rastgele davet edildiği bir sofrada orucunu açtı.

Yeşiltepe Cami İmamı Saim Yeni’nin duasına amin diyen yurttaşlar, oruçlarını tasavvuf müziği eşliğinde açtı. Ayazağa Mahalle Muhtarı Mustafa Karaman’ın teşekkür konuşmasının ardından mikrofona gelen Başkan Genç, bir arada oruç açmaktan duyduğu huzur ve mutluluğu dile getirdi. Başkan Genç daha sonra Özel Yeşiltepe Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. Yurtta Ayazağalılarla çay içip sohbet eden Genç, yurttaşların sevgi gösterileri eşliğinde Sarıyer Belediyesi’nin İstinye eski tersanede gerçekleştirdiği etkinlik alanına doğru yola çıktı. İftardan sonra etkinlik alanına gitmek isteyen yurttaşlar için servis tahsis edildi.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in de katıldığı iftar yemeğine ayrıca, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.