Anneler, babalar ve çocuklar birlikte yarışıyorlar | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Anneler, babalar ve çocuklar birlikte yarışıyorlar

29.04.2012
Sarıyer Belediyesi ve AKUT Spor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği "Gençlik için Spor" koşusu 29 Nisan 2012 Pazar günü saat 09:30'da Belgrad Ormanı Neşet Suyu'nda yapılacaktır.

Sarıyer Belediyesi ve AKUT Spor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği "Gençlik için Spor" koşusu 29 Nisan 2012 Pazar günü saat 09:30'da Belgrad Ormanı Neşet Suyu'nda  yapılacak.

Yarışmanın amacı; anne,baba ve çocukların spor çerçevesinde birliktelik ve çocukların spora ilgisinin aileden başlaması gerektiğini ön plana çıkarmaktır.

Minikler 1000 metre ve Büyükler 6200 metre olarak iki kategoride yarışılacaktır. Büyükler kategorisinde Neşet Suyu baraj gölünün etrafında 6200 metrelik parkurun tamamlanması ile yarışlar sona erecektir. 

Her yarışmacıya anı madalyası, tişört  verilecek olup ilk üçe giren yarışmacılara ise derece madalyası ve kupa verilecek.

Kayıtlar yarışma sabahı yarış alanında yapılacak olup katılım ücretsizdir. İnternet üzerinden ön kayıt yaptırmak için aşağıdaki bağlantıdan açılacak olan formu doldurmanız yeterlidir.

Bilgi almak için AKUT Spor Kulübü - (0212) 217 04 10 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.