AB Günü'nde Sarıyer Belediyesi standına yoğun ilgi | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

AB Günü'nde Sarıyer Belediyesi standına yoğun ilgi

09.05.2012
İstanbul Valiliği Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi’nin 9 Mayıs Avrupa Günü kapsamında düzenlemiş olduğu Panel ve Sergi, İstanbul Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde yapıldı.

İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Panel ve Sergi’ye Sarıyer Belediyesi’ni temsilen Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nden Mustafa Yılmaz ve Barış Tınay katılarak, Sarıyer Belediyesi’nin 2011 yılında uygulamaya başladığı ve 2012 yılı Nisan ayında da tamamladığı “AB Pazarlama Standartlarının Uygulanması Yönünde Yerel Adımlar” adlı balıkçılık projesi hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.

T.C. İstanbul Valiliği Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Merkezi’nden sorumlu Vali Yardımcısı Kazım Tekin’in de katıldığı panel ve sergide, Vali Yardımcısı Kazım Tekin’e, Su Ürünleri Mühendisi Mustafa Yılmaz tarafından Sarıyer’de balıkçılığın önemi ve balıkçılık projesi hakkında bilgi verildi.
Katılımın oldukça yoğun olduğu panel ve sergide katılımcılara balıkçılık projesi ile ilgili sunum, kitapçık ve broşür verilerek, Sarıyer Belediyesi’nin yerel katılımcı vizyonu hakkında bilgilendirme yapıldı. Sarıyer Belediyesi’nin katılımcı demokrasi anlayışının bir ürünü olan Sarıyer Kalkınma Eylem Planı (SKEP) katılımcılara sunuldu.
Panel ve sergiye katılan tüm katılımcılar, Sarıyer Belediyesi’ne balıkçılık alanında yaptığı bu özgün çalışma hakkında teşekkürlerini ileterek, Sarıyer’de balıkçılığın geliştirilmesi temennisinde bulundular.