1. Martı Goldencup Voleybol Turnuvası başladı | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

1. Martı Goldencup Voleybol Turnuvası başladı

12.09.2013

Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen 1. Martı Goldencup Voleybol Turnuvası’nın ilk gününe Rus takımları damgasını vurdu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de büyük bir heyecanla izlediği maçlarda Rus temsilcisi Dinamo Krasnodar ve Proton takımları, rakiplerini aynı skorlarla 3-0 yendi. Saaat 16.00’da oynanan maçta Dinamo Krasnodar, Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı’nı 19-25, 11-25 ve 20-25’lik setlerle 3-0 mağlup ederken 18.30’da başlayan müsabakada Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, rakibi Proton’a 21-25, 19-25 ve 16-25’lik setlerle 3-0 yenildi.

Sezonun başı olması itibariyle iyi bir oyun ortaya koyan Boğazın Sultanları, lig için umut verdi. Karşılaşmayı Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Recep Yel ve Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ali Ergenç de izledi.

Başkan Genç, maçların ardından sahaya inerek turnuvada mücadele eden tüm voleybolcuları ve teknik heyeti kutladı.