YİNE RENGARENK BİR SÜNNET ŞÖLENİ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

YİNE RENGARENK BİR SÜNNET ŞÖLENİ

16.06.2014
Sarıyer Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, yüzlerce çocuk ve ailenin bir araya geldiği sünnet şöleni yine çeşitli eğlenceler eşliğinde gerçekleştirildi.

Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi bahçesinde gerçekleşen şenlikte bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, erkek çocukların hayatları boyunca unutamayacakları üç olay olduğunu, bunların; sünnet, askerlik ve evlilik olduğunu söyledi. Başkan Genç, Sarıyerli çocukların erkekliğe ilk adımı attıkları bu özel günde hep birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Şükrü Genç ayrıca, Babalar Günü dolayısıyla çocuklarının heyecanını paylaşmak için şenliğe katılan tüm babaların babalar gününü kutladı.

Ayazağa, Huzur ve Maslak’tan da çocuklarımız vardı

Bu yıl Sarıyer’e bağlanan Ayazağa, Huzur ve Maslak mahallelerinden sünnet şölenine katılan minikler ve aileleri de Sarıyer Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik ve faaliyetlerden duydukları mutluluğu ifade ettiler. Birbirinden eğlenceli oyun alanları ve animasyon gösterileriyle coşan çocuklar, Sarıyer Belediyesi tarafından kendilerine verilen hediyelerle mutlu bir gün geçirdiler. 

Ailelerin ve çocukların güler yüzleri, mutlu bakışlarıyla gerçekleşen Sünnet Şöleni’nde çocuklar Başkan Genç’le fotoğraf çektirmek için yarıştı. Hiçbirini kırmayan Başkan Genç, aileleriyle birlikte objektiflere poz verdi. 

Şölene ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Belediye Meclis Üyeleri, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek, İsmail Erdem, Mahalle Muhtarlar ve Birim Müdürleri de katıldı.