ORUCUMUZU YENİ MAHALLE’DE AÇTIK | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

ORUCUMUZU YENİ MAHALLE’DE AÇTIK

07.07.2014
Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından mahallelerimizde kurulan iftar sofralarında buluşan ve bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşayan yurttaşlarımızı bu kez Yeni Mahalle’de buluşturduk.

İstanbul eski Milletvekili Merhum Hayri Kozakçıoğlu adına kızı Meral Kozakçıoğlu tarafından verilen iftar yemeğine katılan mahalle sakinleri, güzel bir Ramazan akşamında, Org ve Ney’in muhteşem düetiyle meydana gelen eşsiz tavavvuf müziğiyle oruç açmanın keyfini yaşadı. Yeni Mahalle Cami İmamı Mehmet Sarıkaya’nın okuduğu dua ve Mahalle Muhtarı Ahmet Çınar’ın hoş geldiniz konuşmasının ardından Yeni Mahallelilere hitaben bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, tutulan oruçların Allah katında kabulünü diledi. Belediye Başkanı Şükrü Genç’in selamlarını ileten Erdem, bir süredir uyuşturucuya karşı açtıkları savaştan bahsettiği konuşmasında ailelerden dikkatli olmalarını istedi. 

Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, iftar masalarını tek tek dolaşarak yurttaşlara hoş geldiniz dedi, hayırlı Ramazanlar diledi.