KADİR GECEMİZ KUTLU OLSUN | SARIYER BELEDİYESİ

KADİR GECEMİZ KUTLU OLSUN

24.07.2014
Sarıyer Belediyesi tarafından İstinye eski tersane alanında düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında, mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle alanı dolduran vatandaşlarla başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere tüm dünyaya barış ve kardeşlik gelsin diye dualar ettik.

Dr. Arif Aslan tarafından sahneden sunulan söyleşiyi dinleyen yurttaşlarımız, okunan dualara hep bir ağızdan amin dedi. Dr. Arif Aslan’ın anlattığı hadis-i şerifleri ve kıssaları can kulağıyla dinleyen vatandaşlar, edilen duaların huzur ve mutluluğuyla alandan ayrıldılar.

Söyleşinin ardından Dr. Arif Aslan’la bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, kendisine teşekkürlerini sundu. Genç ve Aslan bir süre daha alanda kalarak sohbet ettiler.