İSTİNYE'DE ÖNCE TİYATRO SONRA KONSER COŞKUSU | SARIYER BELEDİYESİ

İSTİNYE'DE ÖNCE TİYATRO SONRA KONSER COŞKUSU

16.07.2014
Sarıyer Belediyesi, Ramazan Ayı süresince halkımıza coşkulu ve eğlenceli aktiviteler sunmaya devam ediyor.

“Üç Günlük Dünya” seyirci rekoruna koşuyor

Oynandığı her mahallede büyük ilgi gören ve gün geçtikçe seyirci sayısını arttıran “Üç Günlük Dünya” adlı oyun, İstinye eski tersane alanında yeniden seyircisiyle buluştu. Oyuna ilgi yine büyük olurken, performanslarıyla büyük alkış toplayan Sarıyer Belediye Tiyatrosu oyuncuları, gösterinin ardından alanı dolduran seyircilere gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür etti.

Gülenaz, sıcak türküleriyle serin geceyi ısıttı

Sarıyer Belediye Tiyatrosu’nun müthiş gösterisinin ardından sahne alan Gülenaz, serinleyen havaya rağmen alandan ayrılmayan Sarıyerlilere muhteşem bir konser sundu. Anadolu ezgileriyle geceye renk katan başarılı türkücüyü dinleyen yurttaşlar, hep bir ağızdan türkülere eşlik edip halay çekti. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, konserin ardından sanatçı Gülenaz’a teşekkür çiçeği verdi.