İLÇE PROTOKOLÜ İFTARDA BULUŞTU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

İLÇE PROTOKOLÜ İFTARDA BULUŞTU

24.07.2014
Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi bahçesinde ilçe protokolü için düzenlenen iftar yemeğine başta Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Deniz, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan gazilerimiz, ilçemizde görev yapan müdür ve bürokratlar, daire amirleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Başkan Genç, Köfte Hüseyin’in “40 İftarı”nı unutmadı

Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Sarıyer’in unutulmaz simalarından Köfte Hüseyin lakaplı Hüseyin Bayraktar için Sarıyer pazar alanında kurulan iftar yemeğini de ziyaret eden Genç, daha sonra Hüseyin Bayraktar’ın evine giderek bir kez daha taziyelerini iletip baş sağlığı diledi. Genç, ziyaretin ardından Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi bahçesine geçti.

Başkan Genç; “Kadir geceniz ve yaklaşan Ramazan Bayramınız mübarek olsun ”

Büyükdere Cami İmamı Ömer Bektaş’ın yaptığı yemek duasının ardından mikrofona gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, iftar yemeğine katılan herkese teşekkürlerini sundu. Kutsal Ramazan Ayı’nda yine mübarek bir günde bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Genç, herkesin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti, hayırlara vesile olmasını diledi.

S.S. Sarıyer Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri tarafından Başkan Genç’e teşekkür

Protokol iftarına katılarak tarıma ve özellikle arıcılık konusunda kooperatiflerinin her zaman yanında olduğunu dile getirdikleri Başkan Şükrü Genç’e teşekkürlerini ileten kooperatif başkanı Mehmet Cabbar ve beraberindeki heyet, Genç’e hazırlamış oldukları afiş ve broşürleri gösterdi, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.