İftar soframızı Pınar Mahallesi'nde kurduk | SARIYER BELEDİYESİ

İftar soframızı Pınar Mahallesi'nde kurduk

21.07.2013
Sarıyer Belediyesi tarafından her mahallede düzenlenen iftar programları çerçevesinde Pınar Mahallesi’nde kurulan  iftar sofrasına yine binlerce Sarıyerli katıldı.

Yapılan yemek duasının ardından mikrofona gelen Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz; “Bizleri böyle güzel bir sofrada buluşturan Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Genç: Allah Birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın.

İftar sonrasında bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Türk Milleti’nin geleneğinde var olan birlik ve beraberliğin hiçbir millette olmadığına dikkat çekerek; “Burası ne bir Arap devleti nede bir Avrupa kenti, burası Anadolu. Bizler yüzyıllar boyunca el ele vererek bu günlere geldik. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Pınar Mahallesi’nde verilen iftar yemeğinin ardından sunulan semazen gösterisi yurttaşlar tarafından büyük ilgi gördü.