DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE KARANFİL DAĞITTI | SARIYER BELEDİYESİ

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE KARANFİL DAĞITTI

08.03.2019
Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde mesaiye sabahın erken saatlerinde Hacıosman metroda karanfil dağıtarak başlayan Sarıyer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Genç, Gümüşdere’de ve Rumeli Kavağı’nda kadınları ziyaret etti.

Sarıyer Belediye Başkanı ve başkan adayı Şükrü Genç, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Hacıosman metro girişinde kadınlara karanfil dağıttı. Ardından Gümüşdereli kadınlarla kahvaltıda buluştu. Genç, yaşlısından gencine, kadınından erkeğine herkese çiçek takdim etti. Gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Genç, sadece 8 Mart'ın değil bütün günlerin kadınların olduğunu söyleyerek, kadınlara destek verildiği takdirde yapamayacakları hiçbir şeyin olmadığını belirtti.

MİDYECİ KADINLARA ZİYARET

Mahalle mahalle gezerek vatandaşın sorunlarını dinleyen Şükrü Genç, yoğun programının ardından Rumeli Kavağı’nda esnafı ziyaret etti. Midyeci kadınların gününü kutlayan Başkan Genç, “Her günü vermeleri gerekirken senede bir gün vermişler kadınlara. Ülkenin yarını inanın sizlerin elinde” diyerek kadının önemini vurguladı.