BAŞKAN GENÇ: ÖĞRETMENLERİN ÖNEMİ KAVRANAMADI | SARIYER BELEDİYESİ

BAŞKAN GENÇ: ÖĞRETMENLERİN ÖNEMİ KAVRANAMADI

25.11.2017
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan eğitimcileri ağırladığı davette, “Öğretmenlerin önemi kavranmış olsaydı eğitim sistemiyle bu kadar oynanmazdı” dedi.

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Sarıyer Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle  ülkenin gelecek nesillerini yetiştiren öğretmenlerin onuruna yemek düzenledi. Etkinliğe; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz ve ilçede görevli yaklaşık 850 öğretmen katıldı.  Öğretmenler kendileri için düzenlenen gecede hem sohbet etme imkanı buldu hem de doyasıya eğlendi. Programda bir konuşma yapan Başkan Şükrü Genç öğretmenlik mesleğinin kutsallığını vurguladı. İçinde bulunduğumuz dönemde eğitimcilerin yaşadıkları zorluklara dikkat çeken Genç, “Öğretmenlerin önemi kavranmış olsaydı eğitim sistemiyle bu kadar oynanmazdı. Emekleri yok edilmezdi” dedi. Öğretmenlerin gelecek nesillere ışık tutuğunu da sözlerine ekleyen Başkan Genç, “ Yaşınız kaç olursa olsun hepinizin ellerinden öpüyorum” diyerek öğretmenlere verdiği önemi bir kez daha dile getirdi. Konuşmanın ardından davete katılan öğretmenler hep birlikte pasta kesti.