BAŞKAN GENÇ, “ŞEB-DER İSTANBUL BULUŞMASI”NA KATILDI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

BAŞKAN GENÇ, “ŞEB-DER İSTANBUL BULUŞMASI”NA KATILDI

01.06.2014
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Üniversitesi’nin Baltalimanı’nda bulunan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ŞEB-DER (Şebinkarahisarlılar Derneği) İstanbul Buluşması’nda hemşehrileriyle bir araya geldi.

ŞEB-DER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Kahraman’nın açılış konuşmasıyla başlayan kahvaltılı toplantı, ŞEB-DER Yön. Krl. Başkanı Prof. Dr. Tayfun Yücel’in dernek projelerini kapsayan slayt gösterisiyle devam etti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i her zaman yanlarında görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Yücel, Şebinkarahisar Kız Yurdu projesini anlattı.

Başkan Genç; Toplum için elimizi taşın altına sokmaya devam edeceğiz.

Konuşmasında; ŞEB-DER gibi önemli ve kaliteli bir derneğin üyeleriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Genç, örgütlenmenin ve kararlı olmanın önemine değindi. Şebinkarahisar’ın vilayet olması konusunda duyduğu isteği dile getiren Genç, yakın zamanda ziyaret ettiği, Giresun ve Şebinkarahisar’daki izlenimlerini anlattı. En kısa sürede kalkınma eylem planının hazırlanması tavsiyesinde bulunan Başkan Genç; “Toplum için elimizi taşın altına sokmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmasının son bölümünü Soma felaketinde hayatını kaybeden işçilerimize ayıran Başkan Şükrü Genç, dünyanın hiçbir ülkesi artık bu tür maden facialarını yaşamıyorken, Avrupa ülkelerinde geçmiş değil, yarınlar inşa ediliyorken, gelecek planları yapılıyorken bizlerin her gün bu acıları yaşıyor olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Veysel Yeşil’in de katıldığı ŞEB-DER İSTANBUL BULUŞMASI’nın ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.