Sarıyer TV
contetns

“Sünnet Şöleni” büyük coşkuyla kutlandı

18.06.2011
Sarıyer Belediyesi’nin maddi durumları elverişli olmayan ailelerin erkek çocuklarına sağlıklı koşullarda sünnet olanağı sağlamak için düzenlediği “Sünnet Şöleni” çocuklar ve ailelerin katılımıyla Çayırbaşı Stadı’nda gerçekleştirildi.

Çocukların hayatındaki önemli anlardan biri olan sünnette heyecanlarını paylaşmaktan ve ailelerin yanında olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Şükrü Genç, ”Toplumumuzda bir erkek çocuğunun hayatında üç önemli unsur vardır. Birincisi sünnet, ikincisi askerlik, üçüncüsü de evlilik. Çocuklarımız bu birinci aşamayı başarıyla atlattı, diğer aşamaları da dilerim başarıyla atlatacaklar” dedi.

18 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen şölende sahne alan Keremcem’in şarkılarına şölene katılan herkes büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Başkan Şükrü Genç, bu özel ve anlamlı günde şarkılarıyla çocukları yalnız bırakmayan Keremcem’e teşekkür ederek, çiçek verdi.

Şölene katılan çocuklar gün boyu yapılan kukla, palyaço, akrobat, sihirbaz ve animasyon gösterileri ve stada kurulan oyun grupları ile eğlenceli vakit geçirdiler.

Sünnet Şöleni’ne Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Gülperi Özdemir, Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Belediye Meclis Üyeleri Gökhan Zeybek, Hacı Mehmet Bayraktar, Hayati Kaptanoğlu, Nasuh Aşantuğrul, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sünnet şöleninde erkekliğe ilk adımı atmanın gururunu yaşayan çocuklar, aileleri ve davetliler Çayırbaşı Stadı’ndan unutulmaz bir günü daha geride bırakmanın büyük mutluluğu içerisinde ayrılırken, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.